Coworking Online

Det är många som nu börjar inse att det finns medarbetare som inte längre känner att hemmakontoret är det optimala. Det är svårt att hålla fokus, energi och motivationen uppe. Man saknar att träffa kollegor “på tvärs”, den naturliga kommunikationen som uppstår genom organiserade och spontana möten. Mellanrummen som inte finns för man vet inte vad man ska fylla dem med. Kanske blir det alltför många timmar i samma arbetsställning framför skärmen och ändå känns det inte som det blir rätt saker gjorda. Många börjar också uppleva att det är en ansträngning att hitta nya kreativa lösningar då man måste ut och söka bollplank istället för att haffa någon som går förbi eller ser tillgänglig ut i kontoret.

Mot den här bakgrunden är vi några som sedan i maj har jobbat online tillsammans. Där har vi vartefter utformat ett upplägg för arbetsdagarna Den slående insikten är att det löser så mycket av ovanstående problem och grogrund för ohälsa. Vi kallar det Coworking Online.

Det här vill vi nu dela med oss av och öppnar därför upp en prova-på-dag för att du skall kunna undersöka om det här kan vara något att erbjuda för de medarbetare som behöver en ny kanal, metod och gemenskap för att må bra och fortsätta prestera även på distans.

Här bredvid ser du en bild över vad upplägget ger mer i detalj.

Mer information finns på coworkingonline.se